Folyékony paszta kis tasakos csomagológép

A tasakos csomagológép egy csodálatos kis tasakos csomagológép. Széles körben használják szószokhoz, kávéhoz, gabonafélékhez, samponokhoz, paradicsom ketchuphoz, gyümölcslevekhez, lekvárokhoz, pálmaolajhoz, vízhez és egyéb italokhoz. Gyors töltés és lezárás, a Synda testreszabhatja az Ön számára legjobb tasakcsomagoló gépet.

A VKPAK tasakos csomagológépek népszerűek a különböző típusú tasakok csomagolására, mint például a 3-oldalas lezárás, a 4-oldalas lezárás, a bottasak és az idegen tasak. Kiválóak vagyunk a tasaktöltő gépekben, nem korlátozódnak a folyékony tasakos csomagológépekre, a granulátum tasakos töltőgépekre, a porzsákos csomagológépekre stb.

A többfunkciós és teljesen automata VKPAK tasakos csomagológépek automatikus tasakkészítést, mérést, töltést és lezárást, dátumnyomtatást, darabolást és számlálást tudnak megvalósítani. Könnyen letéphető bevágás és lánccsomagok is kaphatók.

A különféle csomagolási és lezárási mintákkal rendelkező tasakcsomagoló gépekkel a VKPAK automata tasakcsomagoló gép a legerősebb tasaktöltő és -záró gép az Ön számára.

RészletekParaméterVideóAlkalmazás
  • Ez a gép egy készlet függőleges forrógörgős tömítőeszközzel, egy vízszintes forrógörgős tömítőeszközzel és egy vízszintes hideggörgős tömítőeszközzel rendelkezik. Gördülő tömítést alkalmaznak: A függőleges tömítés szivárgásmentes sakktábla minta, míg a vízszintes tömítés sakktábla minta (vagy sima tömítés) szivárgásmentes.
  • Az ügyfél választhat mágneses szivattyút a szabad áramlású folyadékhoz, Hibar szivattyút az egyenletes viszkózus termékekhez, dugattyús szivattyút az egyenetlen viszkózus folyadékhoz és Rotary pump® szivattyút az egyenletes viszkózus termékek folyamatos adagolásához. Háromféle vágási funkció létezik: sima vágás, fűrészfogú vágás és perforáció vágás.Ez a gép tépőnyílással is fel van szerelve a kényelmes zacskónyitás érdekében.
  • PLC vezérlés, érintőképernyő mutatja a működési állapotot.
  • A változtatható frekvenciájú motorral hajtott függőleges tömítőegység lehetővé teszi a csomagolási sebesség fokozatmentes beállítását a névleges tartományon belül.
  • A szervomotorral hajtott vízszintes tömítőegység lehetővé teszi a zsák hosszának fokozatmentes beállítását a névleges tartományon belül. A zsák hossza az érintőképernyőn állítható be, a hosszállítás pedig egyszerű és kényelmes.
  • Intelligens fotocellás pozicionáló vezérlőrendszer az első táska automatikus pozicionálásának funkciójával. A stabil működés érdekében küszöbölje ki a rendellenes szemnyommintázat és a rossz filmnyomat által okozott jel zavaró hatását.
  • Automatikus beállítási funkció a nem hatékony vágáshoz, megoldja a többszörös gépleállítási beállítások és a fóliapazarlás problémáját, javítja a munka hatékonyságát és biztosítja a zacskók jó megjelenését.

Folyékony-paszta-tasak-csomagoló-gép

TételLeírás
Hossz45-180 mm
Szélesség30-95mm (3-oldali tömítés) 35-100mm (4-oldali tömítés)
Kitöltési kapacitás0,5-60 ml ml (g)
Csomagolási sebesség100-200db percenként
Erő3kw/ AC380V
Dimenzió1400*1000*1850mm (H*Sz*Ma)
Súly450 kg
SúlyPET/AL/PE, PET/PE, OPP/CPP stb. kompozit film
A filmtekercs paramétereiKülső átmérő≤400;Belső átmérő φ75
Szabványos töltőberendezésMágneses szivattyú/Hibar szivattyú/dugattyús szivattyú/forgószivattyú
Szabványos vágási módszerSima vágás, Fűrészfogas vágás, Perforációs vágás
Opcionális eszközHőnyomtató, Nyomtató, Szintérzékelő, Kétrétegű garat, Keverő, Kilépő szállítószalag
Ezt a gépet folyékony, viszkózus szósz és paszta anyagok automatikus csomagolására tervezték, a tömítések három vagy négy oldalsó tömítési módszert alkalmaznak, különböző anyagok szerint, a csomagolóanyagok különböző mérőeszközt alkalmaznak a zsákokba való befecskendezéshez. A levágási módszerek mindegyike használhatja a lapos kést, a fogazott kést és a pontjelölő kést. Könnyen nyitható zacskóvágó berendezéssel felszerelt.

Ez a sorozat mechanikai áttörése lokalizálható, nagy teljesítményű kettős frekvencia-konverziós PLC vezérlőrendszert alkalmaz az „ember-gép párbeszéd” révén, amely egyszerűvé, pontossá és stabillá teszi a termékek cseréjéhez szükséges beállításokat, az angol nyelvű interfész pedig egyszerűvé, intuitívvá és megbízhatóvá teszi a beállítási műveleteket.
Folyékony-paszta-tasak-csomagoló-gép-6